• 24-07-30 – Ändring ang tilldelad, nya taggar för egen mall, datum i servicemallen mm

UPPDATERAD 2024-08-02 Ändring v.g. ta bort tilldelning Tilldelningen tas numera bort automatiskt OM samtliga bokningar är borttagna från användaren på den ordern. Tidigare var du tvungen att aktivt ta bort tilldelningen. Datum i servicemall Skriver du ofta datum i servicepunkterna? Lägg till en servicepunkt i din servicemall där datum finns med…