En av våra tekniker har slutat. Hur tar jag bort hen?

När en medarbetare slutar inaktiverar du hens användare. Att inaktivera kräver admin-rättighet.

Gör så här:

  1. På sidan Gruppinställningar finns alla era användare. Du kan också klicka på Register – Användare.
  2. Klicka på användarnamnet du vill ta bort/inaktivera.
  3. Välj Inaktivera.
  4. Användarnamnet blir rött och flyttas till rubriken Inaktiverade.

All historik för användaren sparas.
När du inaktivera ändras er nästa faktura automatiskt så att ni alltid debiteras rätt antal licenser.