• Favoritfilter i Planeraren/Resurs

Har du sparat filter som Favorit i Att göra? Nu ser du dina favoritfilter även i Planeraren under Resurs-fliken och kan filtrera listan på samma sätt. Läs mer om hur du skapar Favoriter.

• Kartfunktionen uppdaterad

Kartan under Att göra visar nu färger efter status, inklusive färg från ”egen status”. När du ändrar din sökning/filter zoomar kartan automatiskt in/ut för att få med alla objekt i vyn. Hovrar du över symbolen ser du information om ordern. Karta finns också för att visa alla era Serviceobjekt. Den…

• Systemuppdateringar 2023-03-09

Att göra: Kategori – Integrationsreferens tillagd. Servicemall: Lagt till Exportera-knapp och Förhandsgranska-funktion (ligger längst ner på en mall-sida).

• Vart tog Timern vägen?

Ändring i timer För att timerna ska visas behövs numera Timerinställningar för tidsartiklarna som används i timern – arbetstid, restid och kilometer ställas in. Läs hur du gör det här.

• Uppdateringar jan-feb 23

2023-02-24 Timer: läs mer här Kontoinställningar: välj vilka händelser som ska skickas som e-post/SMS. Tidsrapport: Bytt uttrycket Övrigt till TILLÄGG samt lagt till TID som rubrik. Tidsrapportinställningar: Lagt till ”Använd statistikfördelning” vilket öppnar två nya fält i Tidsrapport: FÖRDELNING AV DAGENS TIMMAR TILL LÖN (0 H) och FÖRDELNING AV DAGENS TIMMAR (0 H)….