• Nyheter 2023-10-24

Så här använder du Underartiklar. Rubriker för bilder i protokoll.

• Uppdatering 2023-09-09

Bem vindos todos os falantes de Português do Brasil! Agora serviceprotocol.com também está disponível em Português do Brasil. Clique no seu nome de usuário para selecionar seu idioma. Serviceprotokoll.se finns nu på ännu fler språk: Australian, Deutsch, Dutch, English, Español, Italiano, Norsk, Português do Brasil och svenska förstås!klicka på ditt…

• Logga i epostutskick och bokningsbekräftelsemall

Nu kan du ersätta serviceprotokoll-loggan med er företags-logga i alla epostutskick. Loggan som skickas med är den ni laddat upp i Gruppinställningar. Gör så här: Bokningsbekräftelsemall Förutom loggan kan du skapa en bokningsbekräftelse efter egna önskemål om innehåll och uppställning av informationen. Fältet för bokningsbekräftelsemallen hittar du under Gruppinställningar –…