• 2024-06-27 – Uppdatera position på anläggning, ny serviceorderinställning, kundsignatur på AO mm.

Uppdaterad 2024-07-01 Kundsignatur på arbetsorder Precis som på serviceorder kan ni nu aktivera kundsignatur på arbetsorder. Inställningarna hittar du i Gruppinställningar – Modulinställningar – Arbetsorderinställningar. Där hittar du också fler krav som kan ställas in för att en arbetsorder ska kunna signeras. För att ställa in dessa krävs admin-rättighet. Att…

• 2024-06-16 – Lättare att välja rubriker, flerval egenkontroll,

Vilka kategorier vill du se? Välj vilka kategorier som ska visas som rubriker i listvyerna genom att markera i listan. Vill du ta bort en kategori avmarkerar du kategorin. Har du sett att vi fyllt på med kategori-val? Senaste tillägget är ”Skapad av” och i AO och SO kan du…

• Systemet är stängt en stund den 15 juni

Den 15 juni från kl 20.00 och som längst till kl 24.00 stänger vi Serviceprotokoll för underhållsarbete. Vi hoppas på er förståelse och att detta inte på något ställer till det.