24-10-10 – Ny kompakt vy, utskriftsinställning, mallinfo…

Med den nya inställningsmöjligheten Kompakta ordrar får du denna kompakta lista över era ordrar i Resurs-vyn. Utplacerade ordrar får en grå bakgrund så du snabbt ser vilka som är klara.

Gör så här för att välja denna vy:

1. Klicka på kugghjulet till vänster över Kalendern.
  2. Bocka i Kompakta ordrar.

Vill du inte ha pris på utskrifter?

Nu finns inställningar för att ta bort priser på utskrifter för Arbetsorder, Serviceorder, Serviceprotokoll, Försäljningsorder.

Tydligare information på en serviceorder/protokoll

Vilken servicemall är det nu igen… ? Den informationen hittar du nu under varje objekt på en serviceorder och på protokollet.