1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Koppla ihop din outlook eller iOs-kalender med planeraren

Koppla ihop din outlook eller iOs-kalender med planeraren

Att prenumerera innebär att du ser alla bokningar i Planerarens kalender i din privata kalender. Du kan inte lägga in eller flytta bokningar i dina privata kalender för att uppdatera kalendern i Planeraren.

Gör så här:

• Klicka på ditt användarnamn för att komma till dina kontoinställningar.
  • Kopiera länken under ICS (Google/Outlook)
  • Leta efter ”Lägg till abonnerad kalender” eller ”Prenumerera på kalender” i din kalendertjänst – vilket beror på vilken tjänst du använder.
  • Klistra in länken i din kalendertjänst.

Så här gör man i Iphone: Klicka på KalendrarLägg till kalenderLägg till abonnerad kalender. Ett fält öppnas där du klistrar in länken.

Så här kopplar du ihop ditt google-konto med Planeraren.

Senast uppdaterad 29 april 2024