1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Koppla ihop din outlook eller iOs-kalender med planeraren

Koppla ihop din outlook eller iOs-kalender med planeraren

Att prenumerera innebär att du ser alla bokningar i Planerarens Kalender i din privata kalender. Du kan inte lägga in eller flytta bokningar i dina privata kalender för att uppdaterar kalendern i Planeraren.

Gör så här:

Klicka på ditt användarnamn för att komma till dina kontoinställningar.

Kopiera och klistra in länken i din kalendertjänst. Leta efter Lägg till abonnerad kalender eller Prenumerera på kalender. Det beror på vilken tjänst du använder.

Så här gör man i Iphone: Klicka på KalendrarLägg till kalenderLägg till abonnerad kalender. Här öppnas ett fält där du klistrar in länken.

Så här kopplar du ihop ditt google-konto med Planeraren.

Senast uppdaterad 12 september 2023