Ny rättighet att ställa in. Lägg till SO och KO från Planeraren

Lägga till artikelgrupper – ny användarrättighet

Vi har lagt till en användarrättighet för att lägga till nya artikelgrupper.

Som standard har man inte den rättigheten. Utan den rättigheten kan man endast välja mellan redan skapade artikelgrupper.

Ni behöver alltså ställa in den rättigheten för de användare som ska kunna lägga till artikelgrupper.

Gör så här:

• Logga in som admin och klicka på de användare som ska ha rättigheten.
  • Välj Ändra rättigheter.
  • Under Artikelregister finns rättigheten ”Lägga till artikelgrupp.”
  • Spara.

Lägg till serviceorder eller kontaktorder

Du kan nu, förutom arbetsorder, lägga till en serviceorder eller kontaktorder direkt i Planeraren via Lägg till en bokning-popupen. Klicka på +-symbolen till höger om sökfältet så visas alternativen.