2024-02-02. Ang. färger på användare, lägg till offert…

Ang färger för användare

Färgen i Planeraren på vald Övrig tid är nu teknikerns inställda färg.

Färg på ny användare är alltid blå. För att ändra färger gå in på personens Användarinställningar och välj färg där.

Tidigare har systemet automatiskt valt svart OM du gått in på användarinställningarna och sparat dessa utan att ändra färgen.

Lägg till offert

Lägg till Offert finns nu på kund, anläggning, serviceobjekt. Scrolla längst ner på posten och klicka på Lägg till – Lägg till order.

Samtidigt passade vi på att lägga till Försäljningsorder i Lägg till – listan.

Fortnox-integration?

Nya inställningsmöjligheter för er som har integration med Fortnox.
För att välja inställningarna klicka på Fortnox under rubriken Integrationer på sidan Gruppinställningar. Klicka på Ändra och markera de inställningar ni önskar.
Glöm inte att spara.

• Ta med serviceobjektens drifttid i ordertext
  • Ta med kontaktpersons telefonnummer på er referens
  • Sätt kundnamn i leveransnamn
  • Använd kundens adress som leveransadress