Nyheter och uppdateringar 1 maj 2023

Register över kontaktpersoner

Flera har frågat efter ett enklare sätt att hantera kontaktpersoner på kunder, anläggningar och ordrar. Nu finns det ett register över kontaktpersoner!
Läs mer om Register – Kontaktpersoner här.

Läsrättigheter

Har ni personer som bara ska kunna titta in då och då och läsa? Gör personen till Läsanvändare. Funktionen hittar du, inloggad som admin, längst ner på sidan gruppinställningar – Lägg till ny Läsanvändare. Att lägga till en läsanvändare kostar inget.

Avtal

Avtal har fått lite nya fält och funktioner. T ex kan du nu ställa in standardfakturaperiod (antal månader) och lägga till egendefinierade fält. Dessa inställningar hittar du, inloggad som admin, under Avtalsinställningar.

På själva avtalet har ett fält för Beskrivning tillkommit samt Historik.