Uppdateringar 12 juni – Sökhjälp, Offert, Inköpsorder…

Sök smartare

En * (asterisk) före ett ordernummer ger dig träff på exakt det numret. Du får också efterföljande nummer, om sådana finns, i nummerordning.
Ett ; (semikolon) ger möjlighet att söka fram flera ordernummer på en gång. Inga mellanrum mellan ordernumren utan skriv så här: 756;759:2143
Ett $ (dollartecken) innan ett kundnamn i Att göra ger direktträff på namn. Särskilt bra om du har korta kundnamn att söka bland.

Asterisk och semikolon fungerar i ordrar medan dollartecknet endast fungerar i Att göra än så länge.

Offert

Förutom .pdf kan du nu också ladda upp och bifoga en offert filformaten .jpg, .jpeg, .png, .doc, docx och .xlsx. Du väljer själv vilka filer som ska skickas med när du skickar epost till offert-mottagaren.

Ny notifikation finns att ställa in för er som använder digital signering på offert.
Klicka på ditt namn så kommer du till dina kontoinställningar. Under Notifikationer hittar du Offert signerad via öppen-accesslänk.

Visa tilldelade till ..

På samma sätt som i Att göra kan du nu välja att visa tilldelade en viss tekniker i alla sorters ordrar, Kund och Anläggning. Klicka på filter/sök-symbolen och markera vilken tekniker du vill söka på. Finns listan VISA BARA behöver du klicka i Tilldelade också.

Inköpsorder

Ordermärkning visas i listvyer och är sökbar.

Pilen visar var du hittar Ordermärkningen.