Rättigheter felanmälan

RättighetFörklaringAndra inställningar som påverkar / Bra att veta / Länk till mer information
Länk: Felanmälan
VisaGer användaren rätt att se felanmälningar.
SkapaGer användaren rätt att lägga in nya felanmälningar.
ÄndraGer användaren rätt att ändra en felanmälan.
Ta bortGer användaren rätt att ta bort felanmälningar.
Konvertera till arbetsorderGer användaren rätt att skapa en arbetsorder utifrån felanmälan.
Ta bort/ändra uppladdade filerGer användaren rätt att ta bort filer och ändra uppladdade filer och mappar.
Senast uppdaterad 18 augusti 2026
Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
KONTAKTA SUPPORTEN