1. Hem
  2. Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vilka vi är

Supportsidorna för tjänsten Serviceprotokoll.se samlar dokumentation och tips kring vårt system för att du som användare av systemet ska hitta informationen och bättre kunna förstå och utnyttja alla funktioner i Serviceprotokoll.se.

Vår webbplatsadress är: https://support.serviceprotokoll.se
Alla kontaktuppgifter till oss finns på Serviceprotokoll.se/kontakt

Cookie-filer

Om du besöker support-sidorna kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

Vad vi sparar om dig

Vi sparar i en analys-funktion vilka sidor som besökts, om ett omdöme om en sida skrivits eller en tummen upp/tummen ner. I denna funktion finns inga uppgifter om vem som besökt sidorna eller varifrån. Funktionen använder vi för att se vad som frågas efter och lägga till den efterfrågade informationen, om den saknas. Uppgifterna sparas i 12 månader.

Om du lägger in ett support-ärende i vårt support-formulär skickas information via en gmail till oss. För att kunna ge dig bra svar och hjälp skickas ditt namn och epost till oss. E-postmeddelandet och dina uppgifter i samband med support-ärendet sparas hos oss.

Vi delar inga uppgifter om dig med tredje-part.