1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Rättigheter
  4. Rättigheter Gruppens modeller

Rättigheter Gruppens modeller

RättighetFörklaringBra att veta
För de allra flesta står det endast Modell i systemet.
Länk: Modeller
VisaGer användaren rätt att se modeller. Både i listvyn och i detaljvyn.
ÄndraGer användaren rätt att ändra på modeller.Om en modell ändras kan länkade serviceobjekt och ordrar behöva uppdateras. Detta kan endast en admin göra.
Länk: Hur man uppdaterar länkade serviceobjekt
SkapaGer användaren rätt att skapa nya modeller.
Ta bortGer användaren rätt att ta bort modeller.
UppladdningGer användaren rätt att ladda upp dokument och filer.
Ta bort/ändra uppladdade filerGer användaren rätt att ta bort filer och ändra uppladdade filer och mappar.
Senast uppdaterad 20 augusti 2026
Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
KONTAKTA SUPPORTEN