1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Synka med google-kalender

Synka med google-kalender

Gör så här:

1. Logga in i systemet.
  2. Klicka på ditt användarnamn så kommer du till Kontoinställningar.
  3. Scrolla längst ner och klicka på länken Koppla samman med Googlekonto.
  4. Följ googles instruktionerna. Du får frågan om vilket google-konto du vill koppla samman med och loggar in på det.

Sammankopplingen gäller ca en månad.

När månaden närmar sig sitt slut kommer du att få en notifikation när du loggar in att synkningen upphör. För att aktivera synkningen igen klickar du bara på länken ”Koppla samman med Google-konto” igen.

Vilket konto du kopplat samman med och hur länge den gäller visas under ditt namn längst upp på kontoinställningar.