1. Hem
  2. Artiklar
  3. Underartiklar

Underartiklar

När du vill skapa ”paket” av artiklar kan du använda funktionen underartiklar. Underartiklarna visas utan prisuppgifter när du lägger till artikeln på en order. Underartiklar dras inte från lagret.

Underartiklarna visas inte för kundanvändare på offerter. Om kundanvändaren däremot går in på ordern visas de.

Exempel på order med artiklar med underartiklar

Börja med att lägga till underartiklar på en artikel.

Bild 1. Här lägger du in underartiklar.

På artikelposten ser du om artikeln har underartiklar (bild 2) samt om och var artikeln förekommer som underartikel (bild 3).

Bild 2: Här visas vilka underartiklar artikeln har.
Här ser du i vilka artiklar artikeln finns som underartikel.
Bild 3. Här visas var artikeln förekommer som underartikel.

Senast uppdaterad 22 mars 2024