Nyheter 2023-12-15

Visa stora bilder

Ny Serviceprotokollsinställning – Utskriftsinställning – Visa stora bilder. Då kommer bilderna att fylla hela sidan i protokollet.
Kräver att ni också valt Visa bilder i inställningen.

Bilder på en arbetsorderutskriften fyller alltid en hel sida.

Ändra Tilldelad via samlingsfunktionen

Nu kan du tilldela och ändra tilldelad via samlingsfunktionen på flera funktioner – arbetsorder, serviceorder, kund och anläggning. Bra när du behöver byta tilldelad tekniker på många ordrar samtidigt när någon slutar. Läs mer om hur samlingsfunktionen fungerar här.

Artikelregistret

När du sökt fram artiklar i registret och valt samlingsfunktionen för att hantera många artiklar samtidigt ser du hur många artiklar som visas och hur många du markerat.

Ersättningsartiklar markeras med rött och den ersatta artikeln anges inom parentes. Ersätter du i flera led visas den senast ersättaren på artikelposterna.

Exempel: Har du bytt artikel A1 till A2 och sedan byter artikel A2 till A3 kommer ersättaren för artikel A1 att anges som artikel A3.