Användargruppsinställningar
I Modulinställningar – Användargruppsinställningar listas alla aktiva användare i er grupp och här kan du sortera medarbetarna i grupper eller bara ändra ordningen i vilken de ligger. Sortering här styr i vilken ordning resurserna ligger i Planeraren och i Tidsrapport (om du har rätt att se fler användare än dig…