Rättigheter Planeraren
Rättighet Förklaring Bra att veta Länk: Planeraren Visa Visar alla ordrar (som hen har rättighet att se) i Planeraren. Länk: Inställningar för planeraren Visa tilldelade Med endast Visa tilldelade gäller följande:Kalendervyn: Visar egna bokningar, grupptilldelningar och kollegors bokningar på arbets- och serviceordrar som användaren själv är tilldelad.Resursvyn: Visar endast egna bokningar och relevanta gruppbokningar….