Rättigheter Planeraren

RättighetFörklaringBra att veta
Länk: Planeraren
VisaVisar alla ordrar (som hen har rättighet att se) i Planeraren. Länk: Inställningar för planeraren
Visa tilldeladeMed endast Visa tilldelade gäller följande:
Kalendervyn: Visar egna bokningar, grupptilldelningar och kollegors bokningar på arbets- och serviceordrar som användaren själv är tilldelad.
Resursvyn: Visar endast egna bokningar och relevanta gruppbokningar. Kollegors bokningar på gemensamma ordrar visas inte på den egna resursraden.
Exempelvis kan Anna se Eriks bokning på en gemensam arbetsorder i kalendervyn, men bokningen visas inte på Annas rad i resursvyn.
ÄndraGer användaren rätt att ändra i Planeraren, t ex bokningar.
TilldelaRättigheten krävs för att kunna boka en användare på en order i planeraren. Utan rättigheten syns användaren inte i planeraren alls.Tilldela krävs också om du ska ändra vem som har lagt till en artikel på en order under ”Tillagd av”.
Den som ändrar måste också ha rättigheten för Artikelregister – Ändra vilken användare som lagt till en artikel
Visa dolda”Visa dolda” innebär att bokningstyper som du satt som dolda visas för användaren. Länk: Bokningstyper
Senast uppdaterad 19 oktober 2026
Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
KONTAKTA SUPPORTEN