1. Hem
  2. Integrationer
  3. Felmeddelande i Fortnox

Felmeddelande i Fortnox

Fortnox synkar inte / The remote server returned an error: (400) Bad Request

Har du problem med att Fortnox inte synkar med Serviceprotokoll.se längre? Då är det troligen autentiseringen till Fortnox som inte fungerar av någon anledning.

Så här löser du det:

1. Gå in som admin
  2. Klicka på integration Fortnox
  3. Tryck på ”Förnya autentisering.”

The remote server returned an error: (429) Too many requests

Detta är en begränsning i Fortnox. Vänta lite och försök sedan igen.

Värdet innehåller ej tillåtna tecken

Det du försöker skicka över till Fortnox innehåller tecken som Fortnox inte tillåter. T ex accepteras inte mellanslag i artikelnummer.

Läs mer här: https://support.fortnox.se/felsokning-bokforing/felsokningsguide-sie-fil

Senast uppdaterad 29 januari 2024