1. Hem
  2. Integrationer
  3. Tidsrapport och Fortnox lön
  1. Hem
  2. Resursplanering
  3. Tidsrapport och Fortnox lön

Tidsrapport och Fortnox lön

Steg 1 – Integrationsinställning

• På sidan Gruppinställningar klickar du på Fortnox under Integrationer.
  • Klicka på Ändra.
  • Markera ”Skicka tidsrapport”.
  • Spara.

Steg 2 – Lägg in anställningsnummer från Fortnox på era anställda.

• Klicka på en användare och välj ”Ändra användarinställningar”.
  • Fyll i anställningsnumret som ni har i Fortnox.
  • Spara.

Steg 4 – Tidsrapport och lönekoder

• Gå till Tidsrapport.
  • Klicka på Ändra typer, längst ner.
  • Fyll i lönekoderna som ni använder. Förslag kommer också upp när du sätter markören i fältet Tidskod.
  • Alla lönearterna och koder som finns i Fortnox under Register – Lönearter och koder kan användas.

Steg 5 – Attestera

• Gå till en anställds tidsrapport och välj månadsvyn.
  • Kontrollera att alla dagar är klarmarkerade! Det ser du genom en liten grön bock i övre högra hörnet på varje dag.
  • När du sedan klickar på Attestera tidsperiod skickas tidsrapporten över till Fortnox. Tiderna visas i Kalendern där om ni valt den funktionen på den anställdes Personalinformation.

Senast uppdaterad 9 april 2024