1. Hem
  2. Integrationer
  3. Integration med Visma eEkonomi

Integration med Visma eEkonomi

”Visma Integration” måste vara aktiverat för att kunna skapa en integration med oss. Notera att det kan tillkomma en kostnad för detta tillval i Visma. Priset hittar du när du loggat in på ditt Visma-konto.

Bild 1: Så här aktiverar du integration på Visma eEkonomi/Visma Online:
Klicka på Appar och tillval (1) – Övriga integrationer (2) – Visma integration (3).

Integrera med Visma E-ekonomi

1. Börja med att aktivera tillvalet Visma Integration inne i ditt Visma eEkonomi under Appar & Tillval (se bild 1).

3. Nu kan du gå tillbaka till Serviceprotokoll.se och logga in med admin-kontot.

4. Klicka på Lägg till integration längst ner på sidan Gruppinställningar.

5. Välj VismaEAccounting i listan.

6. Välj vilka inställningar du vill ha (se nedan). Dessa kan ändras och väljas senare.

7. Klicka på Spara.

8. Du slussas vidare till Vismas inloggningsruta. Logga in.

Bild 2: Inloggningsrutan på Visma

Klart!

INTEGRATIONSINSTÄLLNINGAR du kan göra för Visma E-accounting

Den vanligaste inställningen är att synka artiklar och kunder. Inställningarna kan ändras när det behövs.

•  Ta med uppdragsbeskrivning
  •  Synka uppdaterade artiklar
  •  Synka uppdaterade kunder
  •  Summera artikelrader
  •  Ta med teknikerns namn på orderrader
  •  Visa anläggning på artikelrader
  •  Visa ordernummer på artikelrader

IGNORERA SUMMERING AV ARTIKELRADER FÖR
Ange vilka artikelrader som inte ska tas med i summering.

Klicka på spara när du gjort ändringar i inställningarna.

Senast uppdaterad 28 februari 2023