1. Hem
  2. Integrationer
  3. Integrationer med affärssystem

Integrationer med affärssystem

Här listar vi samtliga integrationer vi i dagsläget erbjuder koppling till. Har ditt företag behov av koppling till annat affärssystem kontakta supporten.

Flera integrationer?

Det går bra att ha flera integrationer till bokföringsprogram. På varje order väljer du då vilken integration en order ska kopplas till. Om du inte väljer en integration på ordern, skickas den till alla integrationerna.

Du kan filtrera och sortera på orderintegration i listvyer (arbetsorder, service och försäljningsorder).

I integrationsinställningarna kan du välja att ange en standardintegration, dvs vilken integration som ska vara förifylld.

”Bokföringsprogram som passar alla företagsformer.”

Läs mer om integration med Björn Lundén (BLIntegration)

Besök Björn Lundén

Logo briox

”Briox användarvänliga plattform för bl.a. bokföring och fakturering är skapat för att hjälpa små företag och redovisningsbyråer att digitalisera och sköta sin affär enklare. Systemet är anpassat för bolag som är verksamma i Finland, Estland, Lettland och Litauen och erbjuds på flertalet språk såsom svenska, finska och engelska”

Besök Briox.

Fortnox är ett bokförings- och faktureringsprogram. ”Du lägger grunden till ett helt digitalt arbetssätt och får full koll på företagets ekonomi.”

Besök Fortnox

Läs mer om Fortnox-integrationen.

”Med Homepal som din digitala kollega blir komplex data till enkla insikter. Identifiera underpresterande fastigheter och agera på dessa för att nå era mål inom områden som arbetsordrar, uthyrning, energi och driftnetto.”

Besök Homepal

Navision/Microsoft Dynamics NAV (Dynamics 365 Business Central)

Vår integration gäller versionen Navision.

Logo Monitor

Monitor
” ERP optimerat för tillverkande industri.”

Logga för PE Accounting

”Med PE Accounting får du ett vasst ekonomteam som kan din verksamhet och tar hand om allt som tekniken inte stöttar dig med.”

Besök PEAccounting

Pyramid är ett komplett affärsystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel, utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål.”

Besök Pyramid

SoftOne är ett ”affärssystem för Försäljning, Ekonomi, Schemaplanering och Lönehantering i ett och samma system.”

Besök Soft One

Winbas är ett system utvecklat för grossist/handel, entreprenad, bokning/uthyrning samt tillverkande företag.” ”Winbas fungerar på en lokal server såväl som i molnet.”

Besök Winbas

Logga för Visma

Visma är en leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag.”

VI har integrationer mot:
Visma Administration
Visma Business
Visma Eekonomi (Visma EAccounting)
Visma Mamut

Whirlpool

Xpos
Online-reklamationer och servicehantering

Senast uppdaterad 3 april 2024
Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig.
Kontakta supporten