Klink

Klink används som övervakningsenhet, produkten kommunicerar trådlöst med serviceprotokoll.se.

För att säkerställa optimerad drift läser enheten av industriella nivåsensorer och drivande ställdon, samlar kontinuerligt in data från era enheter och larmar när angivna gränsvärden uppnås för att säkerställa optimerad drift.

Exempel på användning:

Övervaka nivåsensorer
Larma vid uppsatta gränsvärden
Läs av nivåvärden på distans
Optimera drivande ställdon

Inställda värden registreras och presenteras i realtid via grafer på Serviceprotokoll.se. På så sätt ser ni snabbt hur en enhet mår och fungerar. Beräknade (virtuella) ingångar kan fritt konfigureras.

Produkten installeras i normcentral på DIN-skena.

Klinkar är en del i det som kallas ”industri 4.0”. Smarta tekniska lösningar där enheter kommunicerar trådlöst med varandra (Internet of Things (IoT)) för att optimera produktion och ge driftsäkerhet.

Vi tillverkar och säljer klinkar anpassade för er verksamhet och behov av övervakning av drift. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Senast uppdaterad 17 oktober 2023