Rättigheter Tidsrapport

RättighetFörklaringBra att veta
VisaAnvändaren ser sin egen tidsrapport.
Visa allaAnvändaren ser sin egen och alla andras tidsrapporter.
Visa användargruppAnvändaren ser endast medlemmarna i den användargrupp hen tillhör.Användargrupper ställer man in i Användargruppsinställningar
Användaren behöver även rättighet ”Visa”.
ÄndraAnvändaren kan ändra sin egen tidsrapport.
Ändra allaAnvändaren kan ändra sin egen och alla andras tidsrapporter.
Ändra användargruppAnvändaren kan ändra sin egen och alla andras tidsrapporter i sin användargrupp.Användaren behöver även rättighet att ”Ändra” – då hen annars inte kan ändra sin egen tidsrapport.
AttesteraAnvändaren har rätt att attestera tidsrapporter.
Visa orderrader när summan är exkluderadOrdrar listas i tidsrapporten men timmar visas inte och räknas inte ihop utan du måste fylla i timmar manuellt.
Redigera typlistaGer användaren rätt att ändra/lägga till tidsrapporttyper.
ExporteraGer användaren rätt att exportera tidsrapporter (om integration finns) till ekonomisystem eller som Excel-fil.
Senast uppdaterad 1 september 2026
Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
KONTAKTA SUPPORTEN