1. Hem
  2. Smarta funktioner
  3. Serviceprotokoll som app

Serviceprotokoll som app

Serviceprotokoll.se är en webbaserad tjänst som kan användas i såväl din mobil eller surfplatta som på din stationära dator eller laptop. Ingen installation eller nedladdning av appar behövs.

Men ett tips är att skapa en genväg bland dina appar för att snabbt hitta till Serviceprotokoll.se och så slipper du skriva in adressen varje gång.

Gör så här på mobil eller surfplatta:

1. Gå till serviceprotokoll.se i din mobil eller surfplatta.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Iphone: Klicka på Lägg till på hemskärmen. Klicka på symbolen som ser ut som en fyrkant med en pil uppåt och sedan får du ”dra upp” listan med alternativ för att hitta lägg till på hemskärmen.

I en Ipad ligger symbolen oftast överst till höger. Funktionen finns endast om du använder Safari, tyvärr ej i Chrome längre.

Android: Klicka på de tre små prickarna.

Här ett exempel från en Iphone 7 där du ser symbolen du ska klicka på. I nyare Iphone drar du sedan upp fliken för att hitta ”Lägg till på hemskärm”.

Gör så här på dator

I Chrome ser du en ikon (se markering på bilden nedan) i adressfältet – ”Installera serviceprotokoll.se.” Klicka på ikonen.

En popup frågar om du vill installera appen. Klicka ”Installera” så laddas en logga för serviceprotokoll ner på din dators skrivbord.

Senast uppdaterad 12 april 2024