• Nyheter 2023-11-20

Serviceobjekt Ny samlingsfunktion. Kunna ange och ändra antal serviceordrar som ska genereras på flera serviceobjekt samtidigt efter utförd service.Har ni många serviceobjekt är det lämpligt att använda sökfunktionen och ange ett filter innan ni klickar på samlingsfunktionssymbolen. Avtal Nytt fält tillagt – Kundens ordernummer. Försäljningsorder Här har vi lagt till…

• Nyheter 2023-11-03

Egen mailserver, egendefinierade fält i Offert eller försäljningsorder, välja språk era kunder till ha utskick på mm