Rättigheter Kund

RättighetFörklaringAndra inställningar som påverkar / Bra att veta / Länk till mer information
VisaGer användaren rätt att se lista och detaljer över kunder.
Visa tilldeladeGer användaren rätt att se de kunder som hen är tilldelad.
ÄndraGer användaren rätt att ändra på kundkortet.
Ändra tilldeladeGer användaren rätt att ändra på de kunder som hen är tilldelad..Är man tilldelad en kund får man automatiskt notifikationer om kunden t ex lagt en felanmälan.
SkapaGer användaren rätt att lägga in nya kunder.
Ta bortGer användaren rätt att ta bort kunder.Välj hellre att inaktivera kunden för att behålla historiken över utfört arbete hos kunden.
UppladdningGer användaren rätt att ladda upp filer och bilder på kundkortet.
Skapa kundanvändareGer användaren rätt att lägga till kunder som användare av systemet så att dessa kan logga in, följa pågående arbete och attestera arbets- och serviceordrar mm.
Länk: Kundanvändare
Ändra kundanvändares rättigheterGer användaren rätt att ändra en kunds rättigheter i systemet såsom att kunna logga in, följa pågående arbete och attestera arbets- och serviceordrar mm.
Ta bort kundanvändareGer användaren rätt att ta bort kundanvändare.
TilldelaGer användaren rätt att tilldela en annan användare en kund.
Ta bort/ändra uppladdade filerGer användaren rätt att ta bort filer och ändra uppladdade filer och mappar.
Senast uppdaterad 18 augusti 2026
Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
KONTAKTA SUPPORTEN