1. Hem
  2. Integrationer
  3. Exportera Tidsrapporter till Visma Lön

Exportera Tidsrapporter till Visma Lön

Läs avsnittet om inställningar för import på Visma Löns hemsida.

Följ dessa steg för att exportera tidsrapporter till Visma Lön:

1. Navigera till menyn ”Funktion” och välj ”Tidsrapport”.
  2. Klicka på knappen ”Export” för att påbörja exportprocessen.
  3. Välj det datumintervall du vill exportera tidsrapporter för, genom att ange både start- och slutdatum.
  4. Spara den exporterade filen på din dator och importera den sedan i Visma Lön.

Viktiga punkter att tänka på:

• Innan du exporterar tidsrapporterna är det viktigt att du har ställt in rätt tidskoder för allt som ska exporteras. Detta kan göras under menyn ”Funktion” > ”Tidsrapport” > ”Ändra typer”.
  • När du importerar tidsrapporterna i Visma Lön kan du själv välja vilka tider som ska inkluderas i beräkningen. Om du till exempel bara vill inkludera avvikande tidskoder, kan du göra det i Visma Lön.

Senast uppdaterad 27 april 2023