Meddelandelogg

Alla e-postmeddelanden och SMS* som skickats från systemet listas i Meddelandeloggen.

Klicka på ditt användarnamn, scrolla längst ner på sidan Kontoinställningar så hittar du länken till Meddelandeloggen.

Som admin kan du också välja vilken användare du vill se loggen för, precis som i aktivitetsloggen och i tidsrapport.

Länk till meddelandeloggen
  • SMS är en extrafunktion. Kontakta oss om ni vill använda er av SMS-funktionen.

Senast uppdaterad 15 oktober 2024