1. Hem
  2. Smarta funktioner
  3. Sortera i listor

Sortera i listor

Välj kategorier och sortera listor så de passar dina behov.

Välja kategorier

Symbol Välj kategori / Select categories

Välj listvy genom att klicka på den högra delen av denna symbol. Finns inte denna symbol har vi ännu inte utvecklat listvy för funktionen.

Klicka därefter på +-tecknet. Välj kategorier i listan.

Dina valda kategorier (rubriker) kan du flytta omkring så du får den ordning du vill ha i listan. ”Ta tag i” kategorin med musen och dra den dit du vill ha den.

Vill du ta bort en kategori drar du den till +-symbolen och släpper den där.

Sortera listan

Listan kan sorteras genom att klicka på kategorien (rubrik). Hur du valt att sortera visas även i texten ovanför (se pil på bilden).

Se gärna videon som visar hur det går till.