1. Hem
  2. Smarta funktioner
  3. Spara filter som favorit

Spara filter som favorit

Favoriter kan du skapa på alla ställen där det finns möjlighet att ställa in ett filter samt en Spara inställningar-knapp – Att göra, Arbetsorder, Serviceorder, Försäljningsorder …

Du kan skapa så många favoriter du vill och får plats med.

Gör så här:

• Klicka på Filter-symbolen (bild 1) och välj dina inställningar för filtret.
  • Klicka på Spara inställningar.
  • Skriv ett namn på din Favorit.
  • Klicka på Spara som favorit.

Favoritknapparna dyker upp till höger som i bilden nedan med knapparna Påbörjade och Ska faktureras.

För att återgå till ditt tidigare (standard) sparade filter laddar du om sidan.

För att se vilka inställningar en Favorit har, klicka på favoriten och sedan på filter-symbolen (bild 1).

En favorit går inte att redigera. Ta bort den inaktuella och skapa en ny.

Ta bort ett filter: Klicka på filter-symbolen (bild1) och sedan på din Favorit. Klicka på Ta bort.

Favorit i Planeraren

Dina favoritfilter skapade under Att göra visas även i Planeraren under Resurs-fliken så du kan filtrera listan på samma sätt som i Att göra.