1. Hem
  2. Kontoinställningar
  3. Ta bort användare

Ta bort användare

Har en användare slutat hos er inaktiverar ni själva lätt användaren. All historik sparas för att behålla spårbarheten för ordrarna. Er debitering ändras automatiskt.

Så här gör du för att ta bort en användare.

För att ta bort en användare i systemet behövs inloggningsuppgifter till administratörskontot.

Så här gör du:

  1. Logga in med admin-kontot.
  2. Klicka på användaren som ska tas bort.
  3. Välj Inaktivera. Användaren flyttas till listan Inaktiva.
Senast uppdaterad 27 januari 2024

Hittade du vad du sökte i artikeln?

Fler artiklar i ämnet

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig.
Kontakta supporten