Utskrifter

Här tipsar vi om de olika inställningar för era utskrifter som kan göras och var du hittar dem. Alla inställningar görs genom att logga in med ert adminkonto. När du loggar in hamnar du på sidan Gruppinställningar.

Inställningar du gör för huvud och sidfot slår igenom på alla era utskrifter.

På bilden har vi ritat in ringar och siffror i ett serviceprotokoll.

Grön ring

Inställningen görs direkt under Gruppinställningar.
Namnet på gruppen hämtas också härifrån.

Siffran 3: Klicka på Ladda upp grupplogga för att lägga till er logga i huvudet – på alla sidor i appen och på alla utskrifter.
NOTE: Har ni integration med Fortnox och skickar fakturor därifrån användas loggan ni laddat upp till Fortnox. Om ni däremot skickar fakturakopian används loggan ni laddat upp hos oss.

Siffran 4: Klicka på Ändra längst ner på sidan för att lägga till eller ändra er adress. Du måste dessutom gå till Utskriftsinställningar för att markera Visa sidfot.

Orange ring

Inställningen görs under Modulinställningar – Utskriftsinställningar.

Blå ring = Inställningarna speciellt för utskrifter av serviceprotokoll. Dessa görs under Modulinställningar – Serviceprotokollinställningar.

Siffran 1: under rubriken Utskriftsinställningar.
På bilden nedan har vi kryssat i alla inställningarna. Kundens ordernummer och kostnadsställe visas som standard längre ner på sidan.

Siffran 2: under rubriken Header.

Fältet Ytterligare information på serviceobjektet

Använder ni en infomall och vill att delarna i mallen, alla eller vissa, ska läggas till på protokollet gör du så här.

Knapp för att visa ytterligare information på protokollet

Klicka på denna symbol för att aktivera (så den blir svart) den information du vill ska komma med på protokollet.