1. Hem
  2. Kom igång
  3. Lägga till användare

Lägga till användare

Varje ny användare genererar en ny licens. Er debitering ändras automatiskt.

Så här gör du för att lägga till en ny användare.

För att lägga till en ny användare i systemet behövs inloggningsuppgifter till administratörskontot.

Så här gör du:

1. Logga in med ert admin-konto.
  2. Gå längst ned på sidan Gruppinställningar och klicka på länken ”Lägg till användare”
  3. Fyll i användarens inloggningsuppgifter.
    • Användarnamnet måste vara en giltig e-postadress.
    • Läs igenom texten och godkänn genom att trycka in knappen.
    • Användaren får inloggningsuppgifterna skickade till sig via e-post.
  4. Välj rättigheter för användaren och spara ändringarna längst ned. Användaren har inga rättigheter förrän du sparat.
Lägga till Läsanvändare

Ska en medarbetare e dyl bara kunna titta in då och då och läsa, inte kunna lägga till eller ändra något? Gör personen till Läsanvändare. Funktionen hittar du längst ner på sidan gruppinställningar – Lägg till ny Läsanvändare.

Att lägga till en läsanvändare genererar ingen ny licens och kostar inget.

Läsanvändare kan också användas om ni har ett verktyg, bil eller dyl som ska kunna bokas via planeraren. Läsanvändaren måste då ha rättigheten Tilldela i Planeraren.